Falles 2023

Escrito por Ramón Jarque Ferrer
Jueves, 16 Marzo 2023 21:02

Com a president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, és la primera vegada que tinc l'honor de saludar mitjançant aquestes línies als fallers i falleres de la comarca així com a totes aquelles persones que de forma desinteressada contribueixen amb el seu suport i treball a enaltir les festes josefines de Sagunt, Port, Gilet i Faura.

Vuic donar les gracies a totes les persones que tant des de l’Ajuntament de Sagunt, com dels de Gilet i Faura, estan sempre fent-nos costat, facilitant-nos les tasques i fent que cada acte adquirisca la lluentor que mereix. Alcaldies, regidories, funcionariat, tècnics i voluntaris de les diferents àrees, que dediquen temps, inclús fora d’horari, per fer- nos més fàcils les coses.

El nostre calendari està replet cada vegada més d'activitats culturals, esportives i festives que se celebren al llarg de l'any amb una forta implicació per part del col·lectiu faller, però, és ben cert que tots i totes esperem il·lusionats l'arribada del mes de març amb la seua setmana gran, que de nou omplirà els carrers i places de llum, color, música, olor de pólvora i molta alegría.

En aquestes dates on el sentiment faller es fa de notar, anime a continuar treballant amb optimisme per al creixement i millora de la festa, a celebrar junt amb la vostra comissió dels moments únics que ens brinden les falles i a mantenir vives les millors tradicions que tenim, fent-les conéixer als veïns, veïnes i visitants que s'apropen als nostres casals.

No vull deixar de saludar i agrair a totes les entitats que any rere any ens acompanyen en els nostres actes o ens conviden als seus, i amb les que amb el temps hem anat construint una amistat que va més enllà del món de les falles. Des d’ací, com la Casa d’Aragó, el Centre Aragonès o la Casa d’Andalusia; però també les d’altres ciutats, co- mençant per la Junta Central Fallera i seguint per la Federació de Fogueres de Sant Joan. I com no, a la resta de federacions i juntes locals, amb els nostres amics d’Alzira, Borriana, Dènia, Gandia, Sueca, Xativa i Torrent, el G6 al cap.

Desitge de tot cor que els fallers i falleres de totes les comissions gaudiu d'unes falles memorables, fruit del temps dedicat i de l'esforç realitzat al llarg d'aquest any.

Bones falles 2023!

Ramón Jarque Ferrer
President de la Federació Junta Fallera Sagunt

Más en esta categoría: « L'Ofrena Per sempre falles »

 

 

SUCESOS

SALUD