El corredor a Europa activaria l'ocupació al Camp de Morvedre

Escrito por Vicent Moreno
Viernes, 14 Febrero 2014 17:34

L'eixida a la crisi se'ns complica al Camp de Morvedre, després de les despeses realitzades en infraestructures destinades al sector industrial s’ha arribat a un cul de sac, quan resulta que havien de connectar-nos amb Europa via Corredor Mediterrani per terra i per mar a través del port de Sagunt.

De res haurà servit l'esforç econòmic i l’impacte ambiental si no es defensa aquest eix que ens vertebraria amb Europa i portaria inversors a muntar empreses a la nostra comarca per la eixida que tindrien els seus productes al mercat internacional. El projecte Clyma, que unirà Madrid amb Lió és el que interessa ara a Brussel·les, i nosaltres què? Qui ens defensa?

El que és clar és el que no faran els partits que tenen seu a Madrid: PP i PSOE advocaran pels interessos d'altres territoris en detriment del País Valencià, i és lamentable que ho facen polítics valencians triats pels valencians i valencianes.
 
Per tot això, des d'Esquerra Republicana demanem que es promoga la realització del Corredor Mediterrani que comunique les comarques valencianes amb Europa i així poder rebre inversions d'empreses per tal de augmentar l'ocupació i, per tant, millorar la qualitat de vida i el benestar dels nostres conciutadans.
 
Vicent Moreno
Secretari d'Organitzación d'ERPV-Camp de Morvedre

Artículos relacionados (por etiqueta)

 

 

SUCESOS

SALUD