Benvolguda Missis Catalá

Escrito por Comunitat educativa CEIP nº 2 Canet d’en Berenguer
Lunes, 21 Octubre 2013 19:44

Ens disculparà que no anem a rebre-la com Vostè es mereix. En aquestos moments estem molt ocupats en solventar els problemes que la seua Conselleria s’encabota en crear.

És el segon viatge en que Vostè s’apropa al nostre poble en tres mesos, llàstima que no tinga un ratet per a reunir-se amb la comunicat educativa de Canet d’en Berenguer.

Portem més de tres anys sol·licitant reunions amb alts càrrecs de la seua Conselleria i amb Vostè mateixa, suposem que deu de ser molt complicat fer un “puestet” a la seua agenda.

Però el més greu no es que no tinguen temps per a escoltar que hem de dir, el veritable problema es que vinga Vostè a inaugurar una Escola PRIVADA, a fer-se la foto en una escola que res ha de vore en la seua Conselleria. Una escola que hem de recordar ha sigut planificada, construïda i autoritzada en un temps record, SET mesos han sigut prou per a completar tots els tràmits.

La nostra escola, que per cert, no esta inaugurada, porta més de tres anys esperant una petita modificació del projecte!!
 
Disculpe la nostra ignorància, però els tempos no ens quadren.

Ens pareix llicenciós, indecent, impúdic i immoral aquest recolzament públic a un centre que es suposa no te res a vore amb la Conselleria de Educació.

Hem de recordar-li que Vostè es la que ha de salvaguardar el sistema públic de educació?

Hem de recordar-li tots els problemes que deuria de estar solventant?

Hem de recordar-li que a la nostra petita població ens falten físicament quatre aules?

Hem de recordar-li que la seua Conselleria no compleix amb els pagaments necessaris per al normal funcionament de les escoles?

Hem de recordar-li que en aquest curs escolar ni tans sols han tret les beques per a llibres?

Ve Vostè com a servidora pública o com a benefactora privada?

Carregarà a protocol les despeses ocasionades per la seua assistència a la inauguració de una empresa privada?

Desitgem sincerament que Vostè recapacite i trobe per fi el seu paper com a garant de la nostra educació, que li recordem ha de ser PÚBLICA, GRATUÏTA I DE QUALITAT.

Comunitat educativa CEIP nº 2 Canet d’en Berenguer

Artículos relacionados (por etiqueta)

 

 

SUCESOS

SALUD